APX systems er operative og i full drift!

Selv om tiltakene knyttet til spredningen av Corona viruset setter sitt preg på vår virksomhet også, så er vi i full drift. APX systems er en bedrift som blant annet leverer bærebjelkeløsninger, det vil si systemløsninger som må fungere 24/7 til for eksempel sykehus / helseforetak og matvareproduksjon. Det betyr at samtlige ansatte jobber som vanlig men fra hjemmekontor – unntaket er når teknikere må ut til kunde for service, reparasjoner eller annen nødvendig assistanse.

Samtidig med dette gjennomfører vi alle avtalte og nye møter som avtalt og som nettmøter. APX systems benytter blant annet GoToMeeting for å gjennomføre møter slik at vi ivaretar både myndighetenes anbefalinger om å unngå fysisk kontakt med andre mennesker og samtidig ivareta alle møtefasiliteter som behøves på beste måte.

Kontoret er stengt for besøkende så lenge det er nødvendig, samtidig har vi innført noen forholdsregler knyttet til besøk hos kunder når dette er tvingende nødvendig. Dette innebærer blant annet at vi ikke håndhilser, holder tilstrekkelig avstand til andre mennesker, og tilgang til håndvask både ved ankomst og avreise.

Takket være vår strategi om å betjene flere kundesegmenter opplever vi å ha mye å gjøre om dagen. Vi er samtidig glade for nye kundeoppdrag.

 

Vi er å treffe her;

  • Jan Erik Evanger, daglig leder
  • Hjalmar Wiik, salgssjef
  • Fredrik Goborg, key acccount
  • Morten Skinnarmo, markedssjef

 

Vi kan nås på 22903620