om Oss

Vi er en såkalt full stacker. Som betyr at vi har alle funksjoner og forutsetninger til å lever komplette løsninger. Alt fra ide’-dugnad og dyp bransjekunnskap. Vår egenutviklede Use Case-prosess, integrasjoner, leveranse og service av hardware, opplæring og videreutvikling. Alt på høyeste nivå.  

Kontakt oss

Fase 1:

I første fase av et prosjekt, benyttes personell som har oppimot 30 års års erfaring. Her får man luftet alle tanker og ideer opp mot mulighetsrom og bransjekrav og avgrensninger 

Fase 2:

I andre fase, går vi i dybden, og bruker idefasen mot Use Case. Denne prosessen har vår kunder anerkjent som beste prosess som er å oppdrive på markedet for å kunne lykkes i prosjekter.

APX systems sitt lederteam i Norge og internasjonalt

Vårt ledelerteam: 

Vi har alle sammen lang erfaring innen alle de områder som vi tilbyr løsninger for. Høyeste ekspertnivå gjør digitalisering til en positiv opplevelse. Vi kan bistå fra ‘på gulvet’ og helt til toppledelse på konsernnivå. Eller som ekspert mot IT-, logistikk- eller transportsjef. Vil du diskutere fremtidens fabrikk, med robotstyring, er heller ikke det noe ukjent. Beste måten å finne ut av vårt kunnskapsnivå, er å ta kontakt. 

APX systems leder

Jan Erik Evanger

Daglig leder / Group CEO

Gründeren, med ingeniør-bakgrunn og programvareutvikler. 30 års ledererfaring, hvorav 3 år i internasjonal toppledelse. Utviklet blant annet produksjons- og logistikkløsninger (superDAGFINN). Har laget mange av de standardene som i dag brukes over hele verden.

APX salgssjef

Hjalmar Wiik

Salgssjef / Sales manager

Hjalmar har tung internasjonal erfaring fra både salg, operativt og rådgivende arbeid i tilknytning til transport & logistikkplanlegging og kostnads-og prosessoptimering. De siste 20 årene i grensesnittet mellom teknologi og logistikk med fokus på avaleforhandlinger og kostnadskontroll.

Fredrik Goborg

Fredrik Goborg

Avdelingsleder public & health

Tekst

Ansatt

Markedssjef

Morten har erfaring fra byggebransjen. Han jobber med logistikkløsninger der optimalisering av vareflyt mellom aktørene i verdikjeden er fokus. Morten jobber med prosjekter som er rettet mot løsninger for bærekraft og sirkulærøkonomi, der bl.a. avfallsfrie byggeplasser som konsept er under utvikling.