APX FLEET MANAGER

EN PORTAL SOM GIR DEG TILGANG TIL ALLE DINE CONTAINERE, MASKINER OG ANNET UTSTYR TIL VANNS, TIL LANDS OG I LUFTEN

Transport

Et flåtestyringssystem i verdensklasse

Programvaren, APX Fleet Manager, benyttes av globalt anerkjente selskaper for å unngå tap av utstyr, unødvendige vedlikeholds / reperasjonskostnader og ikke minst – øke omløpshastigheten på utstyret – alt sammen for å øke lønnsomheten i bedriften. 

Vi leverer i tillegg høykvalitets-GPSer med lang batterilevetid. 

Med APX Fleet Manager skaper du transparens for både kunden og din egen virksomhet. Det betyr mer fornøyde kunder og nye muligheter for å øke lønnsomheten i din bedrift.

APX Fleet Manager har veldige mange nyttige funksjoner og har ingen geografiske begrensninger – systemet har med andre ord full kontroll på GPS merket utstyr – uansett hvor i verden det måtte befinne seg.

APX Fleet Manager kan integreres med egne systemer, for eksempel ERP, slik at ordreinformasjon kan hentes inn til APX Fleet Manager for enkel administrasjon av ordre tilknyttet utleie av maskiner og utstyr eller containertransport.

Hva er APX Fleet Manager?

APX Fleet Manager er et web-basert system for flåtestyring av containere, maskiner og utstyr. Utstyret er merket med GPS som sender et signal og dermed forteller deg hvor den befinner seg – til vanns, til lands eller i luften.

Fleet Manager Map Page

Alle posisjonsdata lagres og vises i moderne kartvisninger direkte i flåtestyringssystemet. Dermed kan du enkelt se hvor enheten har vært, hvor lenge og hvor den er på vei. I tillegg vil sensorene i GPS enheten registrere støt, slag eller velt av for eksempel en container. Dermed kan du bli varslet om hendelsen – når det skjedde og hvor det skjedde. Det hjelper deg med å plassere ansvaret når uhellet er ute.

Book en demo idag!

Våre kunder benytter også:

sD2 Logistics – WMS system i verdensklasse

IntelliTrack – automatisk planlegging av din varedistribusjon

Kontakt oss:

APX systems AS

Besøksadresse:
Nils Hansens vei 4 B

0667 OSLO

Vi har parkeringsplasser rett utenfor inngangen.

Telefon: (+47) 22903620
E-post: companymail@apx-systems.com