Ny kunde – Matspecialen tar i bruk IntelliTRACK

Med stadig økende oppdrag så tar nå Matspecialen i bruk IntelliTrack, den smarte ruteplanleggeren.

IntelliTrack gjør at planleggingen av levering til kundene skjer på sekunder, at bilene blir optimalt utnyttet ut fra regler knyttet til kjøretøyenes egenskaper, sjåførenes arbeidstid, trafikk, tidsvinduer, økonomi, automatisk beregning av bompenger osv. Samtidig tilbyr IntelliTrack også mulighet for automatisk utsendelse av forventet leveringstid, varsel x minutter før ankomst, eventuelle forsinkelser osv.

IntelliTrack kan integreres med kundens ordresystem for automatisk overføring av leveringsoppdrag og består av et webgrensesnitt og en mobil APP for både Android og IOS.

Løsningen leveres som en såkalt SaaS løsning, altså abonnement og er således enkel å ta i bruk.

Matspecialen er ingen hvem som helst. Helt siden 1961 har de laget og brakt cateringmat ut til folket. I dag er Matspecialen Oslos største cateringselskap!

Deres kompromissløse satsing på kvalitet, service og egne ansatte har båret frukter og er medvirkende årsak til at de er der de er i dag. Det er tydelig at deres ledere er opptatt av stadige forbedringer og av å ligge i forkant av utviklingen. De er miljøsertifisert og har de to siste årene investert betydelige beløp i nyutviklet emballasje. Kunden deponerer på emballasjen, som de så tar i retur og vasker. På den måten sparer de miljøet for mye engangsplast/aluminium som ellers ville bli kastet.

APX systems takker for tilliten og ønsker Matspecialen velkommen til oss!