APX Systems vil presentere spennende nyheter på årets ByggReisDeg

Messen foregår ved Norges varemesse på Lillestrøm fra 16. - 19. oktober. Her vil APX systems sammen med Logiq presentere nyheten - buildCONNECT! En digital plattform for entreprenør, distributør, og produsent. Stand nr. D08-26

Som spesialist på digitale logistikk- og produksjonsløsninger samt løsninger for hele verdikjeden, så har vi nå muligheten til å tilby helhetlige løsninger hvor alt henger sammen, uten noen form for flaskehalser – Vareflyt 4.0.

Med Vareflyt 4.0 så oppnår man en sømløs data- og vareflyt fra produsent ledd og helt frem til byggeplass og videre inn i bygget. Ved hjelp av løsninger som inkluderer internasjonale merkestandarder med GS1-128 strekkodestandard, der man tar i bruk GTIN og annen sporeinformasjon, så kan en vare spores fra A til Å. Teknikken er ikke ny, den har blitt benyttet av dagligvarebransjen i to tiår allerede. Nå er også byggebransjen modne for å digitalisere varelogistikken gjennom verdikjeden.

Sammen med Logiq, kan vi nå sammen tilby løsninger som gjør at all flyt vil gå elektronisk. Pakkseddel nivå 3 / ASN, er en selvfølge.

Kom gjerne og besøk vår stand på Bygg Reis Deg. Stand nr. D08-26 så kan vi forklare hvordan alle ledd kan digitalisere, effektivisere og bli mer lønnsomme.